image
Pristup e-mailu sa mreža drugih provajdera

Uvođenjem protokola POP3 over SSL svojim korisnicima smo omogućili potpuno siguran pristup elektronskoj pošti, bez obzira gde se u tom trenutku nalaze.

Komunikacija između korisnikovog mail box-a i trenutne lokacije sa koje pristupa Internetu, uspostavlja se uz kriptovanje svih podataka - od korisničkog imena i lozinke do celokupnog sadržaja email poruke.

Na ovaj način onemogućavamo potencijalne zloupotrebe vašeg korisničkog imena, lozinke ili samog sadržaja poruke.

Prilikom preuzimanja pošte na ovaj način (POP 3 over SSL), svaki 1 MB prenetih podataka tarifira se sa 6 minuta dial-up vremena sa vašeg korisničkog naloga. Pristup vašem mailbox-u iz inostranstva se ne naplaćuje.

Da biste aktivirali ovu uslugu, potrebno je da se ulogujete na korisnički portal https://my.eunet.rs i u opciji podešavanja odaberete Pristup POP3 nakon čega treba da povrdite i opciju za SSL u mail clientu koji koristite.

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati službu Tehničke podrške, 24 x 7, putem telefona 0700 300 400 (po ceni lokalnog poziva iz bilo kog mesta u Srbiji) i 011 202 36 36 ili email-om (podrska@eunet.rs).

Podeli stranu:
Pristup e-mailu sa mreža drugih provajdera
Novosti
21. dec.
15:45

za predstojeće praznike više...

28. nov.
13:24

Dva meseca potpuno besplatan IPTV sa dodatnim paketima HBO, Cinemax, Filmbox, Porodični, Plus, Muzički više...