image
Načini plaćanja

Online plaćanje

YUnet vam omogućava da na lak i efikasan način, platnim karticama dokupite sate za Internet. Sistem omogućava korišćenje Visa, Maestro i Master kartice bez obzira kod koje banke su izdate. Platforma nosi sertifikat "Verified by Visa" i "MasterCard Secure Code" čime su garantovani najviši nivoi zaštite podataka korisnika.

Detaljnije informacije: Online plaćanje

DialUp Kredit

Ukoliko ste ostali bez vremena na Internet nalogu, na raspoloaganju vam je servis DialUp Kredit. Korisnicima Personal servisa omogućen je kredit od 5 sati, a korisnicima Business servisa 10 sati.

Da biste aktivirali kredit, dovoljno je da na naslovnoj strani korisničkog portala my.eunet.rs, nakon logovanja izaberete opciju DialUp Kredit.

E-bank - online uplata preko Komercijalne banke

Ukoliko imate otvoren račun kod Komercijalne Banke, preko E-Bank online aplikacije možete da dokupite DialUp internet sate. Vaša uplata će biti ažurirana u roku od 10 minuta, što možete i sami proveriti kada se ulogujete na korisnički portal my.eunet.rs, nakon logovanja izaberite opciju e-bank.

Home E-banking

Plaćanje pretplate za korišćenje DialUp servisa omogućeno je preko web portala banaka širom Srbije. Dodatne informacije o ovom načinu produženja pretplate možete dobiti u filijalama banke čiji ste komitent.

Uplata na račun

Produženje pretplate za Personal nalog možete izvršiti uplatom na naš tekući račun. Logovanjem na korisnički portal my.eunet.rs videćete pravilno popunjenu uplatnicu.

Prodajna mesta

YUnet ima više od 120 prodajnih mesta širom Srbije u kojima možete otvoriti nalog, uplatiti Internet sate i informisati se o servisima koje nudimo. Detaljan spisak prodajnih mesta

Personal Postpaid

U saradnji sa Poštanskom štedionicom, omogućili smo korisnicima Personal servisa da utrošene Internet sate plate na kraju meseca, skidanjem odgovarajućeg iznosa sa tekućeg računa, putem trajnog naloga. Dodatne informacije o ovom servisu možete dobiti na broju 011 330 5611.

Podeli stranu:
Načini plaćanja
Novosti
14. dec.
13:54

Obaveštenje o prekidu saobraćaja zbog radova u mreži Telekoma Srbija više...

14. dec.
13:51

Obaveštenje o prekidu saobraćaja zbog radova u mreži Telekoma Srbija više...