Drugi o nama

crh

Svih ovih deset godina zajedničkog rada, bilo direktno ili indirektno preko drugih provajdera postigli smo veliki uspeh i zadovoljstvo krajnjih korisnika u Holcimu zahvaljući Vašem jakom i profesionalnom timu. Uprkos ekonomskoj krizi širili smo našu mrežu, samim tim Vi ste nam pružali sve više usluga u početku na samo dve lokacije Popovac i Beograd, a danas na više od deset lokacija. U tome se svakako izdvaja odgovoran način poslovanja do sada a kojemu se nadamo i u narednom periodu.
Od početka 2013, godine toliko ste nam ukazali poverenje da koristimo i Vaše usluge hostinga.
Cenim i poštujem svaki naš dogovor jer više puta ste nam to i dokazali da je data reč ponekad od većeg značaja nego sam Ugovor.
Nadam se dugoj saradnji, kao i obično sa još puno, puno inovativnih rešenja još koliko početkom sledeće godine.

Radojka Avramović
IT Manager CRH (Srbija) d.o.o.  

 
aleva_logo

Saradnja sa YUnet-om traje više od sedam godina, i za to vreme sam shvatio da je najvrednije što YUnet ima upravo ljudi koji tamo rade. Razmišljao sam gde je tajna uspešne saradnje i zaključio sam da je bolje sarađivati sa ljudima koji nešto žele u životu nego sa ljudima koji su postigli sve što su hteli.

Radivoj Rokvić
IT Manager AD Aleva

 
alfa_plam-logo

Kao firma koja pridaje veliki značaj pouzdanosti partnera pre šest godina smo pažljivom selekcijom izabrali YUnet.
Partnerstvo koje i dalje traje potvrđuje da nismo pogrešili, jer smo dobili i sigurnost i fleksibilnost i stručnost i nove tehnologije.
I da pomenem ono što je meni podjednako važno, a što je u današnjim uslovima poslovanja skoro nestalo – prisan, drugarski odnos i želja da se svaki problem reši.

Zoran Kostić
Direktor IT sektora Alfa-Plam a.d

 
simpo_logo

U kompaniji koja ima svoje proizvodne jedinice i prodajne objekte širom sveta informatičko-telekomunikacijsko povezivanje svega te praćenje inovacija je od vitalnog značaja za uspešno poslovanje i objedinjavanje svega pod jednu kapu. Postojimo već 50 godina i uspešno poslujemo u preko 30 zemalja sveta i stalno se širimo, a zasluge za to ima i naš partner YUnet. Bez obzira da li se radi o hostovanju namenskih servera, mejl sistema, sajtova kompanije, bezbednosnom i antivirusnom sistemu kompanije, MPLS/L3VPN-u ili korišćenju neke druge telekomunikacione usluge, sve ovo smo našli u jednom partneru i družimo se sa njim već 6-tu godinu zaredom. Saradjivati sa ljudima iz YUnet-ovog menadžmenta, prodaje i NOC-a uvek je pravo zadovoljstvo. Saradnja je uvek na vrhunskom nivou, brza i tačna, ma prava drugarska.
Naše druženje se nastavlja.

Saša Ivanov
Direktor ITC Simpo

 
metLife_logo

Od početka poslovanja MetLife-a u Srbiji naša saradnja sa YUnet-om se može opisati samo jednom reči: savršeno. Nivo podrške koji dobijamo od Vaše kompanije prelazi sva očekivanja. Naš account manager nas uvek obaveštava o novim uslugama koje YUnet može da pruži. Zaposleni u tehničkoj podršci pružaju pravovremene informacije i rešavaju sve situacije u najkraćem mogućem roku. YUnet će uvek biti prvi izbor.

Nenad Babić
Deputy Operations Manager
MetLife a.d.o.

 
adriamediaserbia_logo

Kada vodite kompleksan posao koristeći nove tehnologije kao platformu za razvoj poslovanja i novih poslovnih modela, jedna od najvažnijih stvari koju sebi morate obezbediti je pouzdan i dostupan partner na tehnološkom nivou. YUnet se za nas pokazao upravo kao takav, partner koji nam isporučuje važna tehnološka rešenja omogućavajući nam da ostvarimo naše zamisli i inovacije.

Dejan Nikolić
Internet Business Manager
Adria Media Serbia

 
netpp

Ne znam zbog čega, ali nekako sam uvek YUnet doživljavao kao konzervativni ISP i moram da priznam, drago mi je da grešim – oni su upravo suprotno – progresivni, prvi na tržištu sa mnogim servisima, a meni je zadovoljstvo da sam deo servisa za naše potrebe poverio YUnet profesionalcima. Ono što me je potpuno iznenadilo u pozitivnom smislu je spremnost da izađu u susret raznim željama i „prohtevima“ (da, ja spadam u takav tip) korisnika – to zaista nisam očekivao – što je za svaku pohvalu.

Vladimir Vučinić
Direktor
Net++ technology d.o.o.

 
aladin

"Koja je tvoja zelja?"

Naša se ispunila pre 8 godina od kada sarađujemo sa YUnet-om.
Za održavanje Aladin portala potrebno je ispuniti niz jednako važnih elemenata. Aladinove želje su želje korisnika. Čarobna lampa je naš tim koji ispunjava te želje, a ćilim čine pouzdan hosting servis i tehnička podrška našeg internet provajdera, YUneta.

Pokom poslednjih 5 godina, usluge hostinga i sve prateće servise koji su nam veoma važni, ispunjavali su 24/7. YUnet je sposoban da nam pruzi sve, od standardnih pitanja i tehničkih sitnica do komplikovanih "hirurških" zahvata na serveru i nedeljom posle ponoći.  Pokušali smo da nađemo manu uslugama, ili probleme koje ne bi mogli da reše, međutim nemamo nikakvih prigovora, već samo reči hvale. Nadam se i verujem da će usluge koje pružaju u budućnosti samo usavršavati.

Nikica Dragutinovic, SEO
Yu Media Group d.o.o.
Portal aladin.info

 
agitprop

Možda sam subjektivan - usluge YUneta koristim već 11 godina.
Možda sam pristrasan - svoje najveće Internet projekte ostvario sam u saradnji sa YUnet-om.
Ali sigurno nisam lud - cenim svoj posao, svoje klijente i svoj novac i zato ih godinama poveravam u pouzdane ruke YUneta.

Lazar Boskovic
Vlasnik i kreativni direktor
marketing agencije "AgitPROP"

Autor beograd.rs

 
"Matica Group DOO"

Moja firma je korisnik Vaših usluga. Danas sam održavao neke od naših domena i preko telefona sam srađivao sa izvesnom gospođicom koja radi u hosting sektoru. Šaljem Vam ovaj mejl jer sam prepun reči hvale za dotičnu osobu. Gotovo svakodnevno sam u kontaktu sa korisničkim servisima i tehničkim podrškama, još nisam sreo tako ljubaznu osobu koja istovremeno tako stručno obavlja svoj posao.

Hvala Vam na Vašoj pažnji i vremenu!

Stojan Ivanišević,
IT Manager
Matica Group DOO Novi Sad

© 2017 Yunet International. All rights reserved.